Головне

Хей: Ф`юрі великий хлопець і може сильно вдарити

26.11.2015 19:56 200 0

Колишній чемпіон світу в першій важкій і суперважкій вазі британець Девід Хей (26-2, 24 КО), який 16 січня має намір повернутись в ринг у бою проти Марка Де Морі (30 -1-2, 26 КО), прокоментува майбутній бій українця Володимира Кличка (64-3, 53 KO) зі своїм співвітчизником Тайсоном Ф`юрі (24-0,18 KO).

"Для Тайсона Ф`юрі це буде перший бій з суперником світового рівня. До цього його кращим опонентом був Дерек Чісора, і подивіться, як проходили його бої з Чісорою - один він виграв за очками, а інший бій був дуже нудним, і в ньому Чісора здався після десятого раунду.

Я ж нокаутував Чісору за п'ять раундів - ось як потрібно битися з суперниками такого рівня. Тому я вважаю, що Тайсон Ф`юрі недостатньо підготовлений до бою з Володимиром Кличком.

Я думаю, що Ф`юрі програє, хоча, з іншого боку, в боксі все може трапитися - Ф`юрі великий хлопець і може сильно вдарити. Я оцінюю його шанси як 1 до 20. Якщо він переможе, це буде однією з найбільших сенсацій всіх часів.", - сказав Девід Хей в інтерв'ю телеканалу Sky Sports, пише 24boxing.com.ua

Коментарі ()